Röyhkeyskoulu 11.3.2021 – rohkeutta nuorena vaikuttajana toimimiseen

Tervetuloa Röyhkeyskouluun 11.3.2021 kello 16.45 alkaen!

Röyhkeyskoulussa saamme aimoannoksen hyvää energiaa ja oman osaamisen arvostusboostin Jenni Janakan, Röyhkeyskoulun perustajan, johdolla. Tilaisuus antaa eväitä ja rohkeutta nuorena vaikuttajana toimimiseen.

 

Röyhkeyskoulun tarina

Syksyllä 2017 Jenni Janakka kuunteli, kuinka hänen tuttavansa puhuivat työstään. Keskustelu sisälsi paljon itseä pienentävää puhetta, arkailua ja vähättelyä. Kuulostaako tutulta? Janakka tajusi, ettei osaamisessa, sitoutumisessa tai itse työn laadussa ollut mitään vikaa, vaan omaksutussa tavassa olla ja käyttäytyä. Syntyi Röyhkeyskoulu. Janakka haluaa ravistella nuoria tunnistamaan oma osaamisensa, teot ja pätevyys, niin moninaisissa muodoissa kuin ne oikeasti elämässä esiintyvät. Röyhkeys olkoon lämmintä hyvää energiaa, joka hohkaa sisuskaluista ja tuuppaa tekemään, vaikka mieli meinaisi empiä.

Röyhkeyskoulussa tarrataan niin huijarisyndroomaan kuin kiltin tytön syndroomaankin (*Tilaisuus sopii kuitenkin kaikille sukupuolille 😊). Janakka antaa konkreettisia ohjeita, miten ajatella osaaminen uudella tavalla, ja miten kannustaa sekä itseä että ympärillä olevia hyvään röyhkeyteen.

Ilmoittautumisohjeet

Tilaisuus järjestetään GoogleMeet:n kautta etäyhteyksin. Röyhkeyskouluun voi osallistua matalalla kynnyksellä vain ”kuunteluoppilaana” niin halutessaan. Ilmoittaudu mukaan TÄLLÄ LOMAKKEELLA  viimeistään 9.3.2021. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille.

Röyhkeyskoulun yhteydessä sinulla on mahdollisuus osallistua Nuorten ääni maakunnissa -starttiin kello 15.30. Startti on tarkoitettu Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan maakuntien nuorille. Lisäksi Röyhkeyskoulun jälkeen (kaikilla nuorilla) on mahdollisuus osallistua Kuntavaalit 2021 -teemaiseen työpajaan. Starttiin ja työpajaan voi ilmoittautua samalla ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja tilaisuudesta;

Carita Hännivirta, p. 0440124606, carita.hannivirta@nuortensuomi.fi
Mareena Laine, p. 0440 124608, mareena.laine@nuortensuomi.fi

About the author