Nuorten kyvyt ja ääni esiin -palkitsemisjuhla on peruttu Suomen hallituksen suositusten mukaisesti

Suomen hallitus piti tänään tiedotustilaisuuden, jossa suositteli yleisötilaisuuksien perumista koronavirustartuntojen välttämiseksi. Perjantaiseen juhlaan oli suuntaamassa lähes kaikista keskisuomalaisista kunnista yli 100 palkittavaa ja järjestäjää. Näin myös Nuorten Suomi ry. vastuullisena järjestäjänä päätyi perumaan juhlan.

Tämä on erittäin ikävä tilanne niin meille järjestäjille kuin erityisesti juhlia varmasti odottaneille palkittaville” harmittelee Nuorten Suomi ry:n puheenjohtaja Tarja Tuomainen. “Aktiiviset nuoret sekä nuorten tukena olevat aikuiset olisivat ansainneet hienon juhlansa. Toivotaan kuitenkin, että nämä tiukat ratkaisut edesauttavat sitä, että suomalaisten tartuntojen määrä pysyy alhaisena ja pian epidemia olisi maailmallakin ohi” Tuomainen jatkaa.

Jo 15. kertaa järjestettävässä juhlassa oli tarkoituksena palkita ensimmäisen kerran myös kuntakohtaisia päättäjiä, jotka ovat omalla toiminnallaan tai päätöksenteollaan tukeneet nuorten toimijuutta ja vaikuttamista. Myös erityispalkittavia on viime vuodelta valittu, kuten vuoden nuorisovaltuusto ja nuorisoteko.

“Vaikka palkitsemisjuhla jouduttiin perumaan, haluamme nostaa palkittavat muuta kautta esille” valaisee juhlan järjestelyitä hoitanut Sanna Partti Nuorten Suomen toimistolta. Ja jatkaa “palkittavien tiedot perusteluineen julkaistaan nettisivuillamme perjantai-iltana sekä palkittavien kuvia ja videotervehdyksiä julkaistaan somekanavillamme.” 

Palkittavien tiedot perusteluineen julkaistaan perjantaina 13.3. klo 18 Nuorten Suomen nettisivuilla: www.nuortensuomi.fi/palkitsemisjuhla

Palkittavia on pyydetty toimittamaan valokuvia tai videotervehdyksiä, näitä julkaisemme @nuortensuomi -somekanavissa tunnuksella #palkittavat2020

 

Lisätietoja;

Eeva-Liisa Tilkanen
p. 040 552 8070
eeva-liisa.tilkanen@nuortensuomi.fi

About the author