Nuoret

Mukaan Toukotiimiin

Toukofest on Keski-Suomen suurin nuorisotapahtuma, jonka ohjelmasisällön ideoinnista ja toteuttamisesta vastaa nuorista koostuva Toukotiimi. Tähän Toukofestin tapahtumatuottajaryhmään etsitään joka syksy uusia jäseniä. Ennen Toukotiimiin liittymistä suositellaan, että olet toiminut ToukoNakkina eli ns. päivävapaaehtoisena Toukofestissä tai ollut mukana jonkin muun tapahtuman tekemisessä. 

Toukofestin tekeminen on harrastuksena haastava ja varsinkin loppukeväästä aikaakin vievä, mutta takuuvarmasti niin antoisa ettet unohda sitä koskaan. Toukofestin tekemisessä voit hyödyntää omaa osaamistasi tai harrastuneisuutta, voit myös opetella täysin uusia asioita, vaikka tulevaisuuden opiskelualaa silmällä pitäen.

 

Lue lisää 

Toukotiimistä
Toukofestistä

Mukaan vaikuttamaan

Keski-Suomen Nuorisovaltuusto koostuu pääsääntöisesti kuntien nuorisovaltuustojen edustajista. Ryhmän tehtävänä on välittää nuorten viesti päättäjille. Esimerkiksi syksyisin järjestettävään Maakunnalliseen Nuorisofoorumiin kerätään nuorten ajatuksia päättäjille vietäväksi.

Lisäksi tuemme Keski-Suomen alueen nuorten paikallista vaikuttamistoimintaa. Eli jos tarvitset apua tai neuvoja esimerkiksi kuntasi nuorisovaltuuston tai oppilaskunnan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Lue lisää

Keski-Suomen Nuorisovaltuustosta

Osallistuva nuori – Osallistava kunta -hankkeesta

Tule työharjoitteluun

Nuorten Keski-Suomen eri toiminnot ja tapahtumat tarjoavat TET ja TOP -paikkoja ensisijaisesti tapahtumien järjestämisestä sekä vaikuttamisesta kiinnostuneille koululaisille.

Opiskelijoille on tarjolla monipuolisia harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia. Meille voit tulla myös työkokeiluun tai tehdä projekteja, joista saat monipuolista työelämän kokemusta.

 

Oletko 11-24 vuotias nuori? Kiinnostaako sinua tapahtumien järjestäminen? Onko sinulla jokin harrastus jota haluat esitellä muille?

Haluatko vaikuttaa paikkakuntasi asioihin? Olisiko sinusta edustamaan muita nuoria?

Mikäli vastasit johonkin kyllä, on Nuorten Keski-Suomi juuri Sinua varten. Tarkoituksemme on saada nuorten kyvyt esiin ja ääni kuuluviin!

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja