Opiskelijat

Ainutlaatuista kokemusta

Opiskelijat ovat Nuorten Keski-Suomen yksi tärkeimmistä voimavaroista. Eri alojen opiskelijat tuovat uusia ajatuksia ja ideoita tapahtumien toteuttamiseen sekä toimiston arkiseen aherrukseen. Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelu- ja opinnäytetyö mahdollisuuksia, mikäli nuorten omaehtoisen toiminnan tukeminen tai nuorten vaikuttamisen edistäminen kiinnostaa.

Nuorisoalan opiskelijana saat ainutlaatuisen kokemuksen, kun olet tukemassa 14-19 vuotiaita nuoria, jotka tuottavat tuhansille koululaisille suunnatun jättitapahtuman. Toukofest tarjoaa mahdollisuuksia myös kulttuurituotannon, liikunnan, markkinoinnin ja graafisen alan opiskelijoille.

 

Mielenkiintoisia tehtäviä

Kasvatusalan tai yhteiskuntatieteiden opiskelijana sinua voi kiinnostaa LastenParlamentti -toiminta, jota toteutetaan Jyväskylän alakouluissa. Demokratiakasvatus, osallisuus ja vaikuttaminen ovat avainsanoja myös Keski-Suomen Nuorisovaltuuston toiminnassa. Ryhmää tuetaan valmentavalla otteella, nuorten aktiivista kansalaisuutta tukien.

Ajankohtaiset hankkeet mahdollistavat mielenkiintoisia kehittämistehtävien, opinnäytetöiden ja tutkimusten aiheita, esimerkiksi lasten ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksista koulussa, kunnassa sekä tulevaisuuden maakunnassa.

 

Lue lisää: 

Osallistuva nuori – Osallistava kunta -hankkeesta
Nuorten ääni uudessa maakuntahallinnossa -hankkeesta
Jyväskylän LastenParlamentti -toiminnasta

 

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja