Lahjoittamalla luot nuorille osallisuuden kokemuksia ja onnistumisen elämyksiä

Lahjoita kuukausittain

Lahjoita kuukausittain ja tue toimintaamme pitkäjänteisesti. Käytämme varat nuorten osallisuuden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi sekä valita haluamasi kuukausilahjoitussumman lomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ

Ilmastotiimin ryhmäkuva.

Kertalahjoitus

Tukesi avulla nuoret kokevat osallisuutta sekä saavat oppia ja onnistumisen elämyksiä koulutuksissa, kohtaamisissa, leireillä tai tapahtumissa.

MobilePaylla: keräysnumero 70054

Tilisiirtona: OP FI04 5290 0220 7537 74, Viite 5005

Yhteistyökumppanuus yritykselle

Yritykset ja yhteisöt voivat tehdä Nuorten Suomen kanssa yhteistyötä monin eri tavoin. Vahvalla arvopohjalla toimiva Nuorten Suomi on asiantunteva, luotettava ja luonteva yhteistyökumppani yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat olla toteuttamassa… LUE LISÄÄ

Nuorten Suomi edistää nuorten osallisuutta, vaikuttamista ja toimijuutta.
On tärkeää, että nuoret saadaan luottamaan omiin kykyihinsä ja nuorten moninainen ääni saadaan kuuluviin.
Tämä työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja ammattitaitoa.

Varainhankinnan periaatteet

Nuorten Suomi ry:n varainhankinnan periaatteet ovat julkiset ja läpinäkyvät kaikille lahjoittajille. Lue lisää TÄÄLTÄ

Usein kysytyt kysymykset

Herääkö kysymyksiä tai haluatko lisätietoa? Katso, löytyisikö vastaus  TÄÄLTÄ

 

Rahankeräysvarat käytetään nuorten osallisuuden, toimijuuden ja vaikuttamisen edistämiseen. Voit tarkastaa rahankeräyslupamme TÄÄLTÄ

Nuoret haluavat osallistua, toimia ja vaikuttaa.

Nuorten Suomi on aktiivinen ja asiantunteva toimija verkostoissa, jotka edistävät lasten ja nuorten osallisuutta, vaikuttamista ja toimijuutta yhdessä monien muiden toimijoiden kanssa. Koko Suomelle on tärkeää saada nuorten äänen moninaisuus kuuluviin ja saada nuoret luottamaan omiin kykyihinsä ja oman toimintansa merkityksellisyyteen.

Kun saadaan vahvistettua nuorten käsitystä omasta toimijuudestaan ja mahdollisuudestaan vaikuttaa itseään koskeviin asioihin eri tavoin, se lisää kaikkien muiden toimintojen ja palvelujen vaikuttavuutta.

Hyvään osallisuuteen tarvitaan nuorten ja aikuisten vuoropuhelua ja keskinäistä oppimista. Tarvitaan johdonmukaisesti hyödynnettävät, monenkeskiset kanavat ja monenlaisia keinoja nuorten kuulemiselle ja vaikuttamiselle, sillä yhtään nuorta ei ole varaa hukata.

Vahvistamalla nuorten osallisuutta ja toimijuutta varmistetaan nuorten hyvinvointia, hyviä tulevaisuuden tekijöitä ja päättäjiä sekä rakentavaa yhteiskunnallista ilmapiiriä. Lasten ja nuorten mahdollisuudet toimintaan ja vaikuttamiseen ratkaisevat, millaisessa Suomessa elämme 20 vuoden kuluttua.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus.