Nuorten Suomi 20 vuotta

Nuorten Suomi täyttää 20 vuotta!

 

Juhlavuosi sisältää paljon erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia, kohtaamisia, keskusteluita sekä tietysti juhlia!

Miltä Suomi näyttää nuorten silmin vuonna 2023? Nuorten Suomi täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi haluamme innostaa Suomen nuoret (12-19-vuotiaat) ilmaisemaan millaista elämä on vuonna 2023! Mitkä asiat ovat tärkeitä elämässä, mikä tuottaa iloa tai ihan vain mitä haluat sanoa juuri tänä päivänä!

Kerro se kuvalla, sanoilla tai esityksellä!

Lue lisää

Me Nuorten Suomella haluamme valtakunnallisesti palkita aktiivisia nuoria ja aikuisia esimerkillisestä toiminnasta nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden eteen. Palkitsemisjuhlan lisäksi tapahtumassa on koulutuksellinen osuus, jossa pureudutaan nuorten osallisuuden ja toimijuuden eri näkökulmiin.

Koulutus- ja palkitsemistapahtuma järjestetään Jyväskylässä 29.-30.9.

Syntymäpäiviä vietetään 3.11. Jyväskylässä! Synttäreillä on luvassa aamupäivällä verkostotapaamisia, iltapäivällä Osallisuuden monet muodot -seminaari sekä klo 17 eteenpäin itse synttärijuhlat. Pistä päivämäärä kalenteriin, lisätietoa seuraa pian!

Suomi nuorten silmin -juhlakiertue

Nuorten Suomi kiertää juhlavuotensa kunniaksi ympäri Suomea vuoden 2023 aikana. Juhlakiertue jalkautuu kymmenelle eri paikkakunnalle, joissa yhdessä paikallisten kumppanien kanssa toteutetaan Vaikuta!-teemapäiviä, Nuorisofoorumeita tai U Wot Waldo -työpajoja. 

Juhlakiertueella on oma nuorten tiimi, jotka toimivat muiden nuorten innostajina ja kouluttajina. Kiertue huipentuu Nuorten Suomen synttäreille, jonne kutsutaan myös kansanedustajia.