Nuorten Suomi 20 vuotta

Nuorten Suomi täyttää 20 vuotta!

 

Juhlavuosi sisältää paljon erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia, kohtaamisia, keskusteluita sekä tietysti juhlia!

Historiikissa esitellään yhdistyksen tarinaa, tehtyjä ja tuotettuja malleja ja toimintoja sekä miten nuorten osallisuutta on yhdessä laajan verkoston ja nuorten kanssa viety eteenpäin.

Tilaa omasi TÄMÄN lomakkeen kautta!

Nuorten Suomi ry:n 20-vuotissyntymäpäiviä vietetään pe 3.11. Jyväskylässä! Mielenkiintoista ohjelmaa on luvassa koko päiväksi.

Päivällä järjestämme Osallisuuden monet muodot -seminaarin, jossa on paljon teeman mukaista ohjelmaa, mm. työpajoja, joista voi valita itselleen sopivat. Seminaarissa mukana ovat mm. Elina Pekkarinen, Anu Gretschel ja Mikko Tujula sekä monia muita nuorten osallisuuden huippuammattilaisia eri näkökulmista.

Illalla on luvassa synttärijuhlat, jossa julkaistaan Nuorten Suomen historiikki sekä nautitaan ohjelmasta ja yhdessäolosta! Tarkemmat tiedot löydät TÄÄLTÄ.

Suomi nuorten silmin -juhlakiertue

Nuorten Suomi kiertää juhlavuotensa kunniaksi ympäri Suomea vuoden 2023 aikana. Juhlakiertue jalkautuu kymmenelle eri paikkakunnalle, joissa yhdessä paikallisten kumppanien kanssa toteutetaan Vaikuta!-teemapäiviä, Nuorisofoorumeita tai U Wot Waldo -työpajoja. 

Juhlakiertueella on oma nuorten tiimi, jotka toimivat muiden nuorten innostajina ja kouluttajina. Kiertue huipentuu Nuorten Suomen synttäreille, jonne kutsutaan myös kansanedustajia.

 

 

Me Nuorten Suomella haluamme valtakunnallisesti palkita aktiivisia nuoria ja aikuisia esimerkillisestä toiminnasta nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden eteen. Palkitsemisjuhlan lisäksi tapahtumassa on koulutuksellinen osuus, jossa pureudutaan nuorten osallisuuden ja toimijuuden eri näkökulmiin.

Koulutus- ja palkitsemistapahtuma järjestetään Jyväskylässä 29.-30.9.

Lue lisää!