Hippoksen Joulumarkkinat ovat olleet vuosittainen perinne jo vuodesta 1949. Tänä vuonna markkinat siirtyvät verkkoon.

Turvajärjestelyistä huolimatta tapahtuman järjestäminen olisi tämä hetkisessä tilanteessa riski. Joudumme Jyväskylän terveysviranomaisten suositusten mukaisesti siis valitettavasti perumaan Hippoksen Joulumarkkinat. Peruuntuminen ei aiheuta jo ilmoittautuneille toimenpiteitä.

Haluamme kuitenkin tarjota Joulumarkkinoiden myyjille ja asiakkaille mahdollisuuden kohdata toisensa. Siispä – tervetuloa Joulukujalle!

Joulukuja on verkossa oleva myyjien ja asiakkaiden kohtaamispaikka, jossa myyjät pääsevät esille helposti löydettävään ja käytettävään paikkaan. Kujalle ilmoittaudutaan sähköpostilla, ja myyntipaikasta maksetaan 25 euron maksu, jolla saat pitää ilmoituksesi kujallamme marraskuun 23. päivästä aina vuoden loppuun saakka. Kujalle ovat tervetulleita kaikki joulumarkkinoiden kohderyhmään kuuluvat myyjät – niin yhdistykset, pienyrittäjät kuin yksityishenkilötkin! Joulukuja on auki verkossa 23.11.–31.12.2020. Verkkosivut avataan marraskuun aikana. Pääset ilmoittautumaan Joulukujalle myyjäksi TÄSTÄ.

Lämpimästi tervetuloa!

Joulukujan mainos