SuomiAreenassa keskustellaan siitä, mikä vituttaa demokratiassa

Tervetuloa päästelemään höyryjä Nuorten Suomen Mikä vituttaa demokratiassa? – avoimeen keskusteluun Eetunaukion lavalle tiistaina 28.5. klo 18-18.45!

 

SuomiAreenassa keskustellaan siitä, mikä vituttaa demokratiassa

Tiistaina 25.6. klo 18 Porin Eetunaukion lavalle kokoonnutaan keskustelemaan, mikä demokratiassa on tällä hetkellä pielessä. Ratkaisuehdotuksiakin saa ehdottaa, mutta se ei ole pakollista.

Vitutus on voimavara. Tule kokeilemaan, miltä tuntuu päästellä höyryjä ja kertomaan, mikä vituttaa demokratiassa. Voit tuoda omat näkemykset ja ajatukset esille rennolla tavalla. Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ohjelman järjestää Nuorten Suomi ry, joka on nuorten toimijuutta ja vaikuttamista edistävä asiantuntijajärjestö. Tavoitteenamme on, että jokaiselle nuorella olisi mahdollisuus toimia ja vaikuttaa haluamallaan tavalla. Kehitämme nuorten kanssa yhdessä kuulemisen ja osallistumisen tapoja.

SuomiAreenan Mikä vituttaa demokratiassa? -keskustelu on saanut inspiraation nuorten ideoimasta Mikä vituttaa? -konseptista, joka mahdollistaa eri organisaatioille matalan kynnyksen palveluiden kehittämisen nuorten kanssa. Mikä vituttaa? -ilta on tilaisuus, jossa on suoraa puhetta mieltä painavista asioista. Illassa saa nimensä mukaisesti purkaa turhautumista yhteiskunnan epäkohdista.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Laura Mäkäläinen
044 012 4609
laura.makalainen@nuortensuomi.fi

Carita Hännivirta
044 012 4606
carita.hannivirta@nuortensuomi.fi

 

About the author