Joulumarkkinoilta tutut myyjät löydät tänä vuonna verkosta JOULUKUJA.FI

Hippoksen Joulumarkkinat on vuosikausia toiminut tuhansien ihmisten kohtaamispaikkana sekä tarjonnut pienyrittäjille, järjestöille ja yksityisille henkilöille mahdollisuuden tuoda esille omaa osaamista, samalla saaden roposia taskun pohjalle.

Moni perinteinen joulutilaisuus on peruttu, mutta Hippoksen Joulumarkkinat ei pistänyt pillejä suoriltaan pussiin!
Me Nuorten Suomella olemme todella iloisia ja ylpeitä siitä siitä, että meillä aloitti syksyllä ennakkoluuloton ja innostunut nuori oppisopimusopiskelija Milla, joka loihti tilalle uuden konseptin, ✨ Joulukujan ✨. Ostajilla on sittenkin mahdollisuus löytää se ihana villasukkamyyjä tai kranssin tekijä. Kohdata myyjä, joka saa niitä roposia taskun pohjalle.

 

Onko etsinnässä joululahja isälle tai kaverille, villasukat jouluksi tai vaikka herkkuja joulupöytään?

Virtuaaliselta joulukujalta löydät muun muassa nämä ja paljon muuta. Kujalla voit selailla muun muassa Hippoksen joulumarkkinoilta tuttujen myyjien tuotteita ja tukea pienyrittäjiä ja yhdistyksiä ostamalla heidän tuotteitaan. Myynnissä on esimerkiksi kuivakakkuja ja muita jouluherkkuja, kransseja, makramee-tuotteita, villasukkia ja muita neuleita sekä hyvinvointituotteita.

Tule myyjäksi tai tue muuten nuorten toimintaa

Joulumarkkinoiden järjestäminen osaltaan on mahdollistanut sen, että Nuorten Suomi järjestönä pystyy toteuttamaan monipuolista toimintaa, joka tukee nuorten omaa toimijuutta ja vaikuttamista. Myös joulukuja.fi -sivun Nuorten Toimintaa Tukemassa -välilehdeltä voit  ostaa itsellesi logopaikan. Kaikki sivuston tuotot menevät Nuorten Suomen toiminnan tukemiseen eli nuorten osallisuuden vahvistamiseen.

Me haluamme mahdollistaa sen, että yhä useamman nuoren kyvyt saadaan esiin ja kaikilla nuorilla rohkeutta toteuttaa omia unelmiaan.  Seuraa Instassa: @hippoksenjoulumarkkinat

About the author