Syyskuussa juhlitaan nuorten osallisuuden edistämistä, nyt etsimme palkittavia!

Nuorten kyvyt ja äänet esiin -koulutus- ja palkitsemistapahtuma kutsuu kaikki mukaan juhlistamaan nuorten osallisuuden edistämistä! Me Nuorten Suomella haluamme valtakunnallisesti palkita aktiivisia nuoria ja aikuisia, jotka ovat tehneet esimerkillistä työtä nuorten eteen, nuorisoalalla kun ei liikaa palkitsemisia ole.

Nyt etsimme palkittavia useaan kategoriaan!

Ilmianna tuntemasi henkilö tai tahon, joka mielestäsi sopii johonkin näistä palkintokategorioista:

  • Nuorten kyvyt ja äänet esiin -vuoden nuorisoteko
    • Innovatiivinen tapa toimia, joka innostaa nuoria toimimaan ja/tai vaikuttamaan
  • Nuorten kyvyt ja äänet esiin -vuoden opettaja
    • Innostava ja kannustava, nuorten potentiaalin tunnistava opettaja.
  • Nuorten kyvyt ja äänet esiin -vuoden nuorisotoimija
    • Innostava ja kannustava, nuorten potentiaalin tunnistava aikuinen.

Tällä lomakkeella pääset ilmiantamaan henkilön/tahon, joka mielestäsi ansaitsee tunnustusta. Lomake on auki 21.8. asti. Arvovaltainen raati valitsee yhden palkittavan jokaisesta kategoriasta. Palkitut kutsutaan syyskuussa järjestettävään palkitsemisjuhlaan vastaanottamaan tämä tunnustus.

Valtakunnallisten yleispalkintojen lisäksi jokainen Suomen kunta voi nimetä palkittavan vuoden nuoren sekä vuoden aikuisen kunnastaan. Kuntien ennakkoilmoittautuminen palkitsemisjuhlaan tulee tehdä to 22.6.2023 mennessä. Huomioithan, että paikkoja tapahtumaan on rajoitettu määrä, joten suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman pian. Tällä lomakkeella pääset kuntien ennakkoilmoittautumiseen.

Palkitsemisjuhlan lisäksi tapahtumassa on koulutuksellinen osuus, jossa pureudutaan nuorten osallisuuden ja toimijuuden eri näkökulmiin. Koulutusosiossa on luvassa muun muassa Vaikuta!-pelin pelaamista, verkostoitumista, sekä hyviä keskusteluja! 

Tapahtuma järjestetään 29.-30.9. Jyväskylässä. Lisätietoja löydät täältä.

About the author