Palkkaamme kesätöihin viestintäapulaisen!

Palkkaamme tänä kesänä yhden 15-17 vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan myötä.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset ja omaa osaamista sekä kiinnostusta vastaavat viestinnän tehtävät. Tehtävinä voi olla esimerkiksi somemateriaalien valmistelu tulevia tapahtumia varten, mielipidekirjoituksien/blogien kirjoittaminen tai valokuvaaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu järjestön yleisiä viestintätehtäviä sekä muita avustavia toimistotehtäviä.

Eduksi katsotaan kiinnostus viestintään. Osaaminen voi olla videotuotannossa, valokuvaamisessa, graafisissa tehtävissä, someviestinnässä tai tekstin tuottamisessa. Tärkeintä on oma innostus ja motivaatio tehdä töitä viestinnän monipuolisessa tehtäväkentässä sekä halu oppia uutta. Työsi tukena ja ohjaajina toimivat järjestön viestinnän asiantuntija ja toimistoassistentti eikä tehtävien kanssa tarvitse jäädä yksin.

Työn ajankohta on viikot 23-24. Työ tapahtuu pääosin Nuorten Suomen toimistolla Jyväskylässä osoitteessa Matarankatu 6.

Nuorten Suomi on nuorten toimijuutta ja vaikuttamista edistävä järjestö. Toteutamme tehtävää mm. tukemalla nuorten vaikuttajaryhmiä, järjestämällä tapahtumia ja koulutuksia yhdessä nuorten kanssa.

Nuorten Suomi toimii yhdessä nuorten kanssa, nuoria osallistaen ja nuorten kanssa yhdessä tehden. Perusidea on toimia nuorilähtöisesti, saaden nuorten oma potentiaali esiin.

Mikäli kiinnostuit, niin hae paikkaa 14.4. mennessä lähettämällä hakemus osoitteeseen toimisto@nuortensuomi.fi. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän pestiin!

Sisällytä hakemukseesi:

  • Nimi ja yhteystiedot
  • Kuvaus itsestäsi
  • Kuvaus osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi
  • Voit halutessasi lisätä liitteeksi näyttöä osaamisestasi (esimerkiksi valokuvia, graafisia töitä tai kirjoitusnäytteen)

Haastattelut pidetään mahdollisuuksien mukaan keskiviikkona 26.4.

Lisätietoja:
Iida Vidgren
045 112 4608
iida.vidgren@nuortensuomi.fi

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP Keski-Suomi maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Lue lisää kampanjasta: www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni

About the author